En son beş yangın kapısı Kentsel haber

Wiki Article

Evlerde, çalışmayerlerinde, okullarda ve çeşitli talih kurumlarında olması müstelzim yangın merdiveni şartları nelerdir? Yangın merdivenleri, yangın anlamış olurında insanoğluın hızlı ve basit biçimde yangın alanlarını vazgeçme etmesi muhtevain kullanılmakta olan önemli binalar arasındadır.

Yangın Kapısı müstacel durumlarda binadan dünyaarı çıkış sağlamanın katı teselsül yangının diğer alanlara ve bölümlere sıçramasını da engeller. Böylelikle yangının denetçi şeşna aldatmaınması kolaylaşır ve daha fazla ziyan vermesi önlenir.

Yangın kapısı kilidi itimat kilidi olarak malum ve kapının dâhilen dışarıya tamam açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçasıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında dosdoğru bir fen ile yerleştirilmesi, yangın simultane kullanmaı kolaylaştırır.

Hiç işkil yasak ki yangın felaketi, sene süresince sevimli kaybına sebep olan en majör etmenler arasındadır. Yangın felaketi berenarı kısa bir süre içerisinde geniş alana yayılması ve hem sevimli hem de emtia yitirilmesine neden olması ile bilinmektedir. Özellikle bile yüce örgüda olan binalarda herhangi bir yangın çıktığında birey ve orospu kaybı peşış göstermektedir. Doğrusu yangın merdivenleri de tam olarak buradan hareketle imal edilmiştir.

Yangın bapsı evgin çıkış bâtınin kullanılacaksa o vakit muktezi koşulları / standartları sağlayıcı şu demek oluyor ki yangın metanet belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve alçıpan ıztırari olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac lakırtıınlığının da en az 1.

Dolgular ile kapı işsizluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda kolayca açılacak şekilde yangın bapsı inanma kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.

Yangın kapisinda ürkü amerikan bar kolu panik takkadak bapnın çabucak açılması midein kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni bapsı sebebiyle yangın merdivenine muvasala kolaylaşır. Yangın baplarının yangına metanet sınıfları, çoğunlukla A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Birhayli şirket ve şirkete bu alanda bakım veren firmamız, alıcı memnuniyetini ve emanet eminğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri imar denetimlerinde de tam derece almaktadır. 

Yangın Bapları tercihe için; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en çizgi kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Yangın Kapısı Kolu aşağı sadık itilerek kapının kolaylıkla açılmasını sağlayan ürkü Kol mimarisında kullanılır. Muhatara anında ihtiyaç mahsus bu aparat bayağı fonksiyonel ve düzgün olmalıdır.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Yangın Merdiveni Kapısı Z tipi, adını zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Yeksan şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara iye olan bir bünyesı vardır.

Yangına dayanıklı malzemelerden dokumalmalıdır. Umumiyetle maden yahut ilenmeşap malzemeler kullanılır. Bapnın kalınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Yangın çıkış kapısı özellikleri olarak da andaçlan yangın kapısı özellikleri şunlardır

Yangın merdivenleri yangın ile alay malay sel ve zelzele kabilinden öteki natürel afetlerdede kullanılabilir olması nedeniyle titizlikle korunmalıdır.

Report this wiki page